Överarmsplastik

Många män och kvinnor lider i tysthet av att de inte känner sig tillräckligt självsäkra över sina armar för att kunna gå omkring i ärmlösa eller till och med kortärmade kläder.

Många som har överskottsfett på dem drömmer om att få göra en fettsugning av överarmarna och de som har lös hud eller gäddhäng önskar sig en åtstramning.

Vi kan göra ett ingrepp som är tryggt och snabbt, med hjälp av effektiva, moderna metoder. Just överarmsplastik är idag en av de vanligaste ingreppen vi utför, vid sidan av bukplastik och hudföryngring.

Experter inom plastikkirurgi

Förutom överarmsplastik erbjuder vi på Stockholm Medicus även andra behandlingar som bukplastik, där lös hud stramas åt, fettsugning av mage och så kallade Mommy Tucks som består av en kombination och där även de underliggande musklerna korrigeras.

Om du vill veta mer om vad bukplastik i Stockholm har för pris eller vad en fettsugning av magen egentligen involverar får du mer än gärna kontakta oss. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg och välinformerad om vad liten bukplastik är och vad det innebär att fettsuga sin mage på en större skala.