Om oss

Vi består av ett team specialister inom olika former av plastikkirurgi för kvinnor och män som är måna om sitt utseende.

Här i våra stilrena lokaler blir du mottagen med värme och professionalitet och vi satsar dessutom på miljön genom att huvudsakligen använda ekovänliga produkter och behandlingsmetoder.

Vi håller oss alltid uppdaterade om de senaste teknologierna inom plastikkirurgi och med hjälp av dem får du både naturliga och varaktiga resultat.

Från mindre till större ingrepp

Vi kan erbjuda dig allt från enkla behandlingar till större ingrepp, exempelvis överarmsplastik och bukplastik, fettsugning, bröstförstoringar och injektioner med fillers, borttagning av bristningar och celluliter och mycket mer. Vi prioriterar våra klienters säkerhet över allt, och ger dig gärna råd om hur du bäst håller dig snygg och fräsch.

Kontakta oss för en konsultation

Under konsultationer med våra specialister kan du ställa frågor och uttrycka dina önskemål så att du får det du vill ha. Mötet kan handla om bukplastikens pris i Stockholm, hur en fettsugning av mage går till och huruvida det är bäst att genomgå stor eller liten bukplastik.

Vi kan garantera att du kommer att få den bästa vården och informationen.